Training

Zakelijk tekenen training

Zakelijk-tekenen-training
Zakelijk-tekenen-training

Een groot deel van onze hersenen is gericht op beelden. Toch communiceren we vooral in woorden. Dat kan ook anders: vertaal je woorden in beeld. Hoe je dat kan doen, dat leer ik je in de zakelijk tekenen training. Beheers je deze basis al, dan laat ik je in de verdiepende trainingen zien hoe je zakelijk tekenen verder in kan zetten in je werk.

Er zijn basistrainingen waarin je de eerste stappen zet en in korte tijd tools in handen krijgt om te gaan visualiseren in je werk. Daarnaast zijn er verdiepende trainingen zakelijk tekenen waarin je je vaardigheden verder ontwikkelt in de technieken, toepassingen in werk en in het ontwikkelen van je eigen stijl.  

Ik geef deze training zakelijk tekenen aan teams of groepjes collega’s op een locatie naar jullie keuze. Het is namelijk allemaal maatwerk, trainingen gemaakt voor die organisatie met dat vraagstuk.

Wil jij zakelijk tekenen inzetten in jouw organisatie? Ik denk graag met je mee over hoe we de workshop kunnen inrichten. Neem even contact met mij op over de zakelijk tekenen training. Een training in het engels is ook mogelijk. Ook bied ik de trainingen zakelijk tekenen aan voor individuele medewerkers. Deze trainingen geef ik in Zeist in de provincie Utrecht. Kijk bij de agenda op deze pagina voor de verschillende data.

ZAKELIJK tekenen
Basis 

illustratief

Meer impact maken bij het begeleiden van groepen? Ik leer jou en jouw collega’s  alle basisvaardigheden om krachtig te communiceren in de zakelijk tekenen training. Eerst oefen je door begrippen uit je werk simpel en krachtig te tekenen. Daarna leer ik je hoe je tekeningen op verschillende manieren kunt toepassen in je werk.  Door mijn ervaring kan ik  veel tips en advies geven uit de praktijk. Je hebt geen
tekenervaring nodig! Meer informatie 

ZAKELIJK tekenen
uitgebreid 

Zakelijk tekenen training

Met je collega’s een leuke dag hebben en een vaardigheid leren die je meteen kan inzetten in je werk. Wie wil dat nou niet? In de zakelijk tekenen training uitgebreid leren jullie hoe je simpel en krachtig kan tekenen op een flip-over. Daarna leer ik jullie hoe je tekeningen op verschillende manieren kunt toepassen in je werk.  Jullie leren een praatplaat tekenen, visuele templates maken en visuele werkvormen inzetten in bijeenkomsten. Meer informatie 

digitaal tekenen

 

zakelijk-tekenen-training

Leer je hoe je een digitale praatplaat op de iPad maakt. Je leert niet alleen de techniek van de app Procreate maar ook hoe je een praatplaat opbouwt van idee naar eindresultaat. De training zit vol met tips en trucs. Je kan al het geleerde rustig nalezen in het werkboek en nakijken in meerdere korte video’s. De training is voor beginners maar ook ervaren zakelijk tekenaars die de techniek beter onder de knie willen krijgen. Meer informatie

Visueel faciliteren

stappen-om-te-komen-tot-een-praatplaat

In deze verdiepende training visueel faciliteren leer je visuele werkvormen inzetten, maak je bestaande visuele templates en leer je je eigen templates ontwikkelen. De werkvormen zijn geschikt voor alle teams: van teams op de werkvloer, projectteams tot het bestuur van een organisatie. Na de training heb je veel nieuwe werkvormen tot je beschikking en de vaardigheden om ze in een bijeenkomst in te zetten.  Meer informatie

AGENDA

Woensdag 12 juni 2024

09:30-16:30 (vol)

Training Digitaal Tekenen

Maandag 11 november 2024

09:30-16:30

Training Digitaal Tekenen

Laura heeft ons zeer gevarieerde team van verschillende afdelingen (adviseurs, kwaliteitmedewerkers, backoffice) allen weten te inspireren en motiveren om op zeer gevarieerde maar effectieve wijze leren te zakelijk tekenen. Het was een hele fijne ochtend waarin we veel gelachen maar vooral veel geleerd hebben. Belangrijkste boodschap; iedereen kan tekenen! En, wij hebben ondervonden dat het niet voor een bepaald type mens of werk is, het is behulpzaam voor iedere professional. Laura, ontzetten bedankt voor jouw kennis, kunde, positiviteit en het overbrengen van vertrouwen.

Janneke van Loon

MT lid, Edux

Wat een inspirerende training zakelijk tekenen! Mijn handen jeukten om verder te gaan met zakelijk tekenen. Nog dezelfde dag ben ik thuis aan het tekenen geslagen. Ik merk dat ik het nu steeds vaker durf om tekenen te gebruiken op mijn werk. Het blijkt erg waardevol te zijn bij het overbrengen van de boodschap. En de reacties op de tekeningen zijn veelal positief.

Laura van Putten

Communicatieadviseur, Woonstichting SSW

De zakelijk tekenen training van Laura is een superleuke training die direct toepasbaar is in mijn werk. Diverse medewerkers binnen onze organisatie hebben deze training gevolgd en ervaren ditzelfde. De training is praktisch en het is meteen duidelijk waar je dit voor kunt gebruiken. Iedereen kan tekenen: dat bewijst deze training. Laura weet dit op een enthousiaste, heldere manier over te brengen. Ik zou deze training aan iedereen aanraden! Plaatjes zeggen zoveel meer dan woorden.

Michelle Lichtendahl

Afdelingshoofd, St Antonius Ziekenhuis

Met veel plezier heb ik in november de training zakelijk tekenen gevolgd bij Laura. Zij brengt in korte tijd goed de kern van zakelijk tekenen over: Keep it simple! en geeft veel tips mee waarmee je in de praktijk direct aan de slag kan. Een absolute aanrader!

Heleen Hofland

Adviseur, Gemeente Bunnik