VIND JE EIGEN STIJL

Je hebt al eerder een basis training zakelijk tekenen gevolgd en past het toe in je werk. Je hebt een stijl van tekenen die erg op die van anderen lijkt of je bent nog erg aan het zoeken naar je stijl.

In de verdiepende training ‘vind je eigen stijl’ in zakelijk tekenen gaan we op een ontdekkingstocht langs stijlen in zakelijk tekenen en invloeden vanuit andere gebieden zoals kunst en graffiti. Je gaat experimenteren met stijlen, materialen en kleuren.

Het resultaat is een stijl die bij jou en jouw werk past. Dit zetten we om in jouw persoonlijke stijlboek dat je kan helpen om jouw ontwikkeling na de training nog verder te brengen. 

vind je stijl
vind je stijl

Inhoud  training

< Verkennen huidige stijl

< Onderzoeken stijlen zakelijk tekenen en invloeden vanuit andere werelden

< Maken stijlbord en uiteindelijk eigen stijlboek

< Experimenteren met verschillende stijlen en materialen

Je krijgt ontzettend veel inspiratie, je gaat jezelf uitdagen om uit je comfortzone te gaan en je raakt geïnspireerd door de andere groepsgenoten. Met als resultaat een stijl die je na de training verder gaat ontwikkelen. Je hebt een richting.

Meer informatie over de training zakelijk tekenen en de mogelijkheid om deze incompany te organiseren? Neem contact op met Laura. Data voor open inschrijving staan hier onder. 

praktische informatie

 >> Verdiepende training (volg eerst de basistraining)

> Kosten: €299 exclusief btw

> Tijd: 9:30-16:30

> Locatie: Zeist

> Datum: Maandag 9 december 2019

Aanmelden: info@illustratief.org

Training zakelijk tekenen