TRAINING PIMP JE FLIP

Leer beter zakelijk tekenen door je teken technieken te verbeteren. Je poppetjes krijgen meer body en je iconen komen nog meer tot leven. Daarnaast richten we ons ook op technieken om de flip-over tot een krachtiger geheel te maken. Bij een krachtige flip-over maakt vaak niet eens de tekening de meeste indruk.

Door de juiste kleuren te gebruiken, kaders, banners en andere elementen toe te voegen maak je de flip-over tot een sprankelend geheel.

In deze verdiepende training zakelijk tekenen ga je deze vaardigheden verder ontwikkelen. Je leert het blad kleur te geven door technieken en andere materialen. Je leert variaties van de banner en titels maken die van het blad knallen. 

Daarnaast gaan we composities bestuderen uit de kunst, cartoons en fotografie en deze lessen toepassen op de flips.  Al deze elementen brengen we samen in een flip-over die indruk maakt!

verdiepende-training-zakelijk-tekenen
Pimp je flip

Inhoud  training

< Bestaande flip-over (of presentatie) die je in je werk gebruikt een make-over geven. Je krijgt technieken aangereikt en een paar formats waardoor je je presentatie gaat ombouwen naar een krachtige flip-over.

< Tekentechnieken waar we mee aan de slag gaan<< Tekentechniek bij symbolen en poppetjes tekenen << Letters en simpele technieken om je titels extra’s te geven << Complexere banners << Kleur aanbrengen << Compositie << Experimenteren met soorten papier (bruin/zwart) << En veel meer technieken 

< Voor én na de training krijg je een aantal opdrachten en video’s om je technieken nog beter eigen te maken en te integreren in je dagelijkse werk.

< Je krijgt een toolbox met verschillende professionele materialen waarmee je jouw flip-overs kan pimpen.

praktische informatie

>> Verdiepende training (volg eerst de basistraining)

>> Kosten: €300 exclusief btw (inclusief lunch)

>> Tijd: 9:30-16:30

>> Datum: Vrijdag 12 maart 2021

>> Locatie: Zeist (Provincie Utrecht)

>> Aanmelden via info@illustratief.org

Training zakelijk tekenen

Aanmelden

Datum

1 + 11 =