TRAINING PIMP JE FLIP

Bij een krachtige flip-over maakt vaak niet eens de tekening de meeste indruk. Door de juiste kleuren te gebruiken, kaders, banners en andere elementen toe te voegen maak je de flip-over tot een sprankelend geheel.

In de basis training zakelijk tekenen, bij mij of iemand anders, heb je al basistechnieken geleerd om de flipover mooier te maken. In deze verdiepende training zakelijk tekenen ga je deze vaardigheden verder ontwikkelen. Je leert het blad kleur te geven door technieken (bijv tamponeren of arceren) en andere materialen (bijv pan pastel). Je leert variaties van de banner en titels maken die van het blad knallen. 

Daarnaast gaan we composities bestuderen uit de kunst, cartoons en fotografie en deze lessen toepassen op de flips.  Al deze elementen brengen we samen in een flip-over die indruk maakt!

Pimp je flip
Pimp je flip

Inhoud  training

< Letters en simpele technieken om je titels extra’s te geven

< Complexere banners

< Kleur aanbrengen met verschillende technieken en materialen 

< Compositie 

< Experimenteren met soorten papier (bruin/zwart)

< En veel meer technieken

Meer informatie over de verdiepende training zakelijk tekenen en de mogelijkheid om op maat deze incompany te organiseren? Neem contact op met Laura. Datum voor open inschrijving staat hier onder.

Er zijn nog meer verdiepende trainingen zakelijk tekenenvisueel faciliteren, digitaal tekenen met de ipad en vind je eigen stijl

praktische informatie

>> Verdiepende training (volg eerst de basistraining)

>> Kosten: €299 exclusief btw (inclusief lunch)

>> Tijd: 9:30-16:30

>> Locatie: Zeist (Provincie Utrecht)

>> Datum: Woensdag 13 mei 2020

>> Aanmelden via info@illustratief.org

Training zakelijk tekenen