Training zakelijk tekenen met de iPad

Zakelijk tekenen zorgt ervoor dat mensen helderder communiceren, beter begrijpen en onthouden. En het is ook gewoon leuk. Jij gebruikt al zakelijk tekenen op flip-overs of op ander papier, maar er is zo veel mogelijk. Door digitaal te tekenen zijn jouw zakelijke tekeningen goed te gebruiken voor ontelbare manieren van communicatie. Je maakt jouw zakelijke digitale tekeningen voor een nieuwsbrief, beleidsnotitie, website of praatplaat die door de hele organisatie gebruikt kan worden. Zonder verlies van kwaliteit wat je bij digitaliseren van papier wel hebt.

In de Training zakelijk tekenen met de iPad leer je hoe je gebruik maakt van de mogelijkheden van de iPad om een krachtige praatplaat te maken. Tijdens de training maken we gebruik van de app Procreate.

Je leert hoe je jouw canvas moet instellen zodat je de juiste drukkwaliteit hebt. Hoe je jouw kwasten en kleuren gebruikt en handige functies. Je maakt met al deze technieken een praatplaat die je kan gebruiken in je werk. We gaan zelfs nog leren hoe je animatiefilmpjes kan maken met de iPad. Een training die onmisbaar is als je op een professionele wijze zakelijk tekenen wilt gebruiken in je werk.

Training zakelijk tekenen

Inhoud  training

Digitaal-tekenen-ipad

< Hoe je de belangrijkste functies van het programma gebruikt

< Handige trucs om sneller te kunnen tekenen

< Het maken van een praatplaat op de iPad

< Manieren om live te tekenen en alle technische tips

< Twee manieren om een animatie (filmpje) te maken met Procreate 

< Instructie video’s en opdrachten voor en na de training om te zorgen voor een goede verdere ontwikkeling ook ná de training. 

praktische informatie

Verdiepende training (volg eerst de basistraining)

>> Kosten: €299 exclusief btw

>> Locatie: Zeist (Utrecht)

>> Data: Maandag 25 januari 2021

>> Tijd: 9:30-16:30

>> Nodig: Je neemt een iPad mee naar de training waarop je kunt tekenen met een pen en waarop je de app Procreate hebt geïnstalleerd. 

> Aanmelden via info@illustratief.org

 

Training zakelijk tekenen

In november deelgenomen aan de training digitaal tekenen bij iLLustratief. Behandeld wat was beloofd, praktische informatie, tips en trucs waarmee ik aan de slag kan, nieuwe vaardigheden geoefend en heel redelijk geprijsd. ‘t is een feestje om in de leer te zijn bij Laura! 👍🏻

Marjan Bosman

Consulent, Sigma

Laura is een prima gastvrouw en een deskundige trainer. De workshop Digitaal Tekenen is zowel voor starter als meer ervaren tekenaars goed te volgen. Veel variaties in content en toepassingsmogelijkheden. Vooral de praktische tips en tricks om sneller te werken en persoonlijke stempels te maken zijn zeer nuttig. En met het onderdeel live visualiseren wordt het geleerde en je eigen creativiteit direct in de praktijk gebracht. En alles ook nog in een goed toepasbaar werkboekje. Was een prima dag die uitnodigt om het direct te gaan doen, top!

Hubèrt de Groot

Organisatieadviseur, Visual Facilitator