Zakelijke tekeningen

Visueel verslag werkconferentie GGD

De GHOR Zuid-Limburg is samen met de Veiligheidsregio Limburg-Noord in gesprek gegaan met ongeveer 70 vertegenwoordigers van zorginstellingen uit Limburg over het thema zelfredzaamheid. Want het is niet altijd even duidelijk wie zorg draagt voor de veiligheid van cliënten, patiënten en bewoners tijdens een ramp of crisis.

Hoe vinden we elkaar in de koude fase zodat de samenwerking in de warme fase beter verloopt? En waar liggen ieders verantwoordelijkheden? Vragen waar we ook nog de komende tijd mee aan de slag gaan.

Laura maakte visuele notulen van de dag. Visuele notulen zijn een soort zakelijke tekeningen. Het verslag wordt ter plekke gemaakt. Het geeft een heldere samenvatting van de bijeenkomst en helpt bij het samenbrengen van alle informatie. Het is een waardevolle herinnering aan de bijeenkomt. En het is gewoon leuker dan een geschreven tekst. Kan jouw bijeenkomst wel wat extra’s kan gebruiken? Neem contact op met Laura en we onderzoek samen welke vorm en stijl van zakelijk tekenen past.

 
 
 Projectdetails 

Opdrachtgever: GGD Zuid-Limburg

Een samenwerking van GGD Limburg en de Veiligheidsregio Limburg-Noord

Doelgroep: 70 vertegenwoordigers van zorginstellingen uit Limburg

Thema: Niet-zelfredzaam ten tijde van een ramp. Wat nu?