Zakelijke tekeningen

Visuele notulen conferentie

Waar vinden jonge vrouwen betrouwbare informatie over anticonceptie en kan iedereen een eigen geïnformeerde en passende keuze maken? Hoe sluiten we nog beter aan bij de hedendaagse behoefte en vragen van jongeren? En hoe kunnen we jongeren zoveel mogelijk ondersteunen bij hun anticonceptiekeuze?

Ter gelegenheid van het afscheid van expert anticonceptie en abortus Ineke van der Vlugt werd door Rutgers onlangs het symposium ‘Anticonceptie in een veranderende wereld | De kracht van de eigen keuze’ georganiseerd.

Laura mocht van dit inspirerende symposium een visueel verslag maken. Wil je ook meer weten over het symposium, dan kan je het verslag hier nalezen.

Laura maakte een digitaal visueel verslag van de dag. Een visueel verslag is een soort zakelijke tekening. Het verslag wordt ter plekke gemaakt. Het geeft een heldere samenvatting van de bijeenkomst en helpt bij het samenbrengen van alle informatie. Het is een waardevolle herinnering aan de bijeenkomt. En het is gewoon leuker dan een geschreven tekst. Kan jouw bijeenkomst wel wat extra’s kan gebruiken? Neem contact op met Laura en we onderzoek samen welke vorm en stijl van zakelijk tekenen past.

Fotos van David Jagersma

 
 
 
 Projectdetails 

Opdrachtgever: Rutgers

Doelgroep: Bezoekers van de conferentie: oa medewerkers GGD, ministerie VWS, huisartsen en verloskundigen.

Thema: Symposium ‘De kracht van de eigen keuze | Anticonceptie in een veranderende wereld

Bijzonderheden: Ter gelegenheid van het afscheid van expert anticonceptie en abortus Ineke van der Vlugt