Zakelijke tekeningen

Visueel verslag InnovatieExpo

Tijdens de Innovatie Expo in de van Nelle Fabriek gingen een aantal organisaties in gesprek met bezoekers over het datafundament van de leefwereld. Wat is er aan data nodig om goede keuzes te maken in vraagstukken rondom natuurbehoud, landbouw, bouwen en veel meer. Deze gesprekken legde Laura vast op grote platen die als een slinger door de stand liep. Dat hielp om het gesprek vast te leggen, patronen te herkennen maar ook om de gesprekken te verdiepen.

 
Een mooi resultaat dat aansluit bij de essentie van de diverse gesprekken. Dank!” Linda ter Eerd Innovation Lead Kadaster

Onwijs bedankt voor de fijne samenwerking en je mooie werk Laura!” Maaike van de Graaf communicatieadviseur Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Een visueel verslag is een soort zakelijke tekening. Het verslag wordt ter plekke gemaakt. Het geeft een heldere samenvatting van de bijeenkomst en helpt bij het samenbrengen van alle informatie. Het is een waardevolle herinnering aan de bijeenkomt. En het is gewoon leuker dan een geschreven tekst. Kan jouw bijeenkomst wel wat extra’s kan gebruiken? Neem contact op met Laura en we onderzoek samen welke vorm en stijl van zakelijk tekenen past.

 
 
 Projectdetails 

Opdrachtgever: Ministerie van Binnenlandse zaken

Een samenwerking van TNO, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Kadaster, Wageningen University & Research, Geonovum en Centraal Bureau voor de Statistiek.

Doelgroep: Bezoekers van de InnovatieExpo

Thema: Data over de ondergrond van Nederland

Bijzonderheden:  Getekend op duurzame brown paper borden met acrylstiften.