Over mij

Laura Lagaaij

Achter al deze creativiteit zit een organisatie-ontwikkelaar verborgen. Ik ben Laura Lagaaij en heb voor mijn avonturen bij iLLustratief gewerkt als lean coach en manager in de gezondheidszorg. Mijn focus lag daarbij op het bouwen aan een gezonde organisatie en waarde toevoegen voor de klant. Ik merk elke dag dat je zakelijk tekenen en visualiseren door bijvoorbeeld LEGO heel goed in kan zetten in je professionele leven. Het maakt het niet alleen effectiever, maar ook een stuk leuker.

ANALYTISCH & CREATIEF

Sindsdien help ik organisaties met het visueel weergeven van vaak complexe boodschappen en leer ik iedereen die maar wil om zich met beelden en metaforen uit te drukken in zakelijk tekenen trainingen. Daarnaast faciliteer ik bijeenkomsten met creatieve en effectieve werkvormen. Het liefst met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen.

Laura Lagaaij

Wat ik graag doe  

Over-mij-Laura-Lagaaij

creatieve bijeenkomsten faciliteren

Over-mij-Laura-Lagaaij

anderen leren creatief denken en doen

Over-mij-Laura-Lagaaij

complexe vraagstukken visueel maken

Over-mij-Laura-Lagaaij

nieuwe methodes en tools ontwikkelen

Mijn focus

Iedereen wil positieve resultaten behalen in organisaties. Dat kan door veel met elkaar te praten, maar nog meer resultaat kan je behalen door het creatiever aan te pakken. Dat maakt het werk ook nog leuker.   

Laura Lagaaij illustratief tekenen
  • Creativiteit
  • Nieuwe ideeën ontwikkelen
  • Patronen herkennen en verbeteren

Laten we samen gaan ontdekken!

Mensen zijn veel creatiever dan ze denken. Iedere keer verbaas ik deelnemers van mijn workshops dat ze echt kunnen tekenen. Tijdens creatieve sessies ervaren de deelnemers dat ze anders kunnen denken en doen! Zullen we samen op ontdekkingstocht gaan en die denkbeeldige grenzen gaan verleggen?

06-41453390

laura@illustratief.org