Leer visueler digitaal vergaderen

Inspirerende vergaderingen, lesgeven, team- en individuele coaching via beeldbellen? Dat is echt mogelijk! We zijn al behoorlijk gewend aan digitaal vergaderen, maar het kan zo saai en langdradig zijn. Het is heel goed mogelijk om een energieke en visuele bijeenkomst te faciliteren die goede resultaten oplevert. Ik heb meer dan 20 visuele interactieve werkvormen ontwikkeld die je kan gebruiken om een vergadering te faciliteren. De werkvormen kan je gebruiken om een bijeenkomst van voor tot eind vorm te geven: van inchecken naar brainstormen tot afspraken maken. Er komt weer flow in je sessies! Al deze werkvormen spelen zich af in Powerpoint: veilig en bekend voor iedereen. In de training leer ik je al deze tools gebruiken en hoe je zelf je eigen tools kan ontwikkelen.

Visuele werkvormen

Voordelen zijn:

 • Flow: Door het opbouwen van de workshop met verschillende werkvormen van inchecken tot afspraken maken creëer je flow in je vergadering;
 • Draagvlak: Je kan samen in het document werken waardoor het draagvlak groter is;
 • Concreter: Doordat het visuele templates zijn, worden patronen en uitkomsten veel concreter;
 • Eenvoudig: In Powerpoint te gebruiken, een programma waarin zelfs digibeten zich redelijk kunnen redden;
 • Verslaglegging: Het is meteen het verslag van de bijeenkomst.
visueler digitaal vergaderen

Wat krijg je?

Het hele pakket is gericht op dat je meerdere soorten vergaderen kunt voorbereiden, begeleiden en navolgen. Je krijgt van mij alle tools, instructie en inzicht hoe je zelf visuele werkvormen kunt ontwikkelen.

 • workshop (2 uur) waarin we met de werkvormen oefenen en ik laat zien hoe het werkt
 • een-op-een sessie (1 uur)
 • 30+ templates met werkvormen waaruit je je vergadering kan bouwen
 • 1 template die ik voor jou op maat maak
 • per werkvorm instructie hoe je deze kunt inzetten
 • werkboek met uitleg hoe je met deze werkvormen een vergadering leidt en hoe je deelnemers instrueert
 • werkboek met uitleg hoe je zelf de werkvormen maakt

Kosten: €300 exclusief btw

Simpel, verhelderend en fijne manier om mee te werken! En de visuele slides maken het sowieso leuker om aan de slag te gaan, dan weer zo’n standaard online meeting! Handige slides om direct te gebruiken, maar ook inspiratie om zelf slides te bedenken. #aanrader

Karin van Zwetselaar

Creatieve Ingenieur, Karin van Zwetselaar

De workshop/ training visueel digitaal vergaderen is ook heel geschikt voor onderwijsprofessionals. Laura maakt prachtig materiaal dat heel bruikbaar is in mijn trainingen en leerteambijeenkomsten, bijvoorbeeld voor een check-in, evaluatie of om lastige situaties bespreekbaar te maken. De combinatie van nuttige werkvormen met ondersteunende, mooie vormgeving maakt Laura’s aanbod zo aantrekkelijk. 

Maud van den Berg

Docent HBO Rechten en Opleider HU Teaching & Learning Network , Hogeschool Utrecht

In een ochtendsessie liet Laura ons zien hoe je je favoriete visuele werkvormen digitaal kan inzetten tijdens een videocall. En dat in PowerPoint, zodoende goed toegankelijk voor iedereen. Ik ging direct even zelf aan de slag. Ik kan nu aan de slag met aantrekkelijke werkvormen bij de digitale meetings en workshops. Een aanrader, dus!

Lily Benjamin

Communicatie adviseur, Eilish

Aanmelden

Datum

14 + 7 =