TRAINING DESIGN THINKING

Ongemerkt zitten we vaak vast in ons denken en daardoor in het verbeteren van onze dienstverlening. Design thinking biedt een praktische methode waardoor je anders gaat kijken naar de manier waarop we werken. Inleven in de ervaring en behoefte van de klant en stakeholders zorgen voor een nieuwe perspectief. Door korte verbeterloops te maken ga je sneller in op wat wel werkt en stop je met wat niet werkt.

Tijdens deze tweedaagse workshop leer je de basistechnieken van Design Thinking. In de workshop werken we vanuit jouw eigen vraag zodat je aan het eind van de workshop een eigen oplossing, product of ontwerp hebt bedacht die je gaat implementeren in de praktijk.

Training zakelijk tekenen
training-zakelijk-tekenen

Inhoud  training

  • kennis van de basistechnieken en fases van Design Thinking

  • praktische tools en technieken die je tijdens iedere fase kan inzetten

  • aan de slag met een eigen vraagstuk. Afhankelijk van de groepsgrootte en behoefte kunnen de deelnemers aan de slag gaan met één gezamenlijk vraagstuk of ieder met een eigen vraagstuk;

  • creatieve methoden zoals Lego Serious Play en visualisaties. Door deze methodieken zal de training niet saai zijn en word je uitgedaagd om anders te kijken naar het vraagstuk.

praktische informatie

>> 2 dagen

>> iedere deelnemer krijgt een werkboek met templates, die je na de workshop kunt gebruiken bij het toepassen van design thinking op andere vraagstukken.

>> Laura werkt bij deze training samen met collega Eveline Hund. Afhankelijk van de vraag wordt er één of twee trainers ingezet.

Meer informatie over de training design thinking en de mogelijkheid om deze incompany te organiseren? Neem contact op met Laura   

Training zakelijk tekenen